logo
Київський національний
торговельно-економічний
університет
Київський національний
торговельно-економічний
університет
logo
Київський національний
торговельно-економічний
університет
img

Чернівецький торговельно-економічний інститут

Регіональні навчальні заклади

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
Київського національного торговельно-економічного університету

58002, м. Чернівці, Центральна площа,7
(0372) 51-11-58, факс: (0372) 52-24-19
main@chtei-knteu.cv.ua
www.chtei-knteu.cv.ua

Дата створення закладу – 23.03.1966 р.

Назви факультетів:

• Фінансово-економічний факультет;
• Факультет підприємництва та інформаційних технологій;
• Факультет менеджменту, туризму та ресторанного господарства;

Перелік напрямів підготовки та професійних спрямувань:

Напрям підготовки «Менеджмент»
Професійні спрямування «Менеджмент організацій торгівлі»;
«Менеджмент митної справи»;
«Менеджмент готельного, курортного і туристичного сервісу»;
«Менеджмент туристичного бізнесу»;
«Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»;
«Менеджмент персоналу»

Напрям підготовки «Туризм»
Професійне спрямування «Туризм»

Напрям підготовки «Економічна кібернетика»
Професійне спрямування «Економічна кібернетика»

Напрям підготовки «Міжнародна економіка»
Професійне спрямування «Міжнародна економіка»

Напрям підготовки «Міжнародний бізнес»
Професійне спрямування «Міжнародний бізнес»

Напрям підготовки «Фінанси і кредит»
Професійні спрямування «Державні фінанси»;
«Банківська справа»;
«Фінанси підприємства»

Напрям підготовки «Облік і аудит»
Професійне спрямування «Облік і аудит в підприємництві»

Напрям підготовки «Економіка підприємства»
Професійне спрямування «Економіка підприємства»

• Напрям підготовки «Маркетинг»
Професійні спрямування «Маркетинг»; «Рекламний бізнес»

Напрям підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво»
Професійні спрямування «Товарознавство і комерційна діяльність»,
«Товарознавство та експертиза в митній справі»

Напрям підготовки «Харчові технології та інженерія»
Професійні спрямування «Харчові технології та інженерія»;
«Технології в ресторанному господарстві»

Напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»
Професійне спрямування «Готельно-ресторанна справа»

–Напрямки наукових досліджень
Науковці кафедр працюють над розробками, спрямованими на розв’язання актуальних економічних і соціальних проблем області та України, пошуком пріоритетних напрямів економіки Карпатського регіону та напрацюваннями дієвих методів управління галузевими сферами та підприємствами.

Наявність гуртожитку – студентський гуртожиток на 291 місце;

Наявність спортивної бази – орендовані 2 спортивні зали, легкоатлетичний манеж, стадіон.

28.08.2013
Pasadobl
21571
остання редакція 05.04.2016
41100