logo
Київський національний
торговельно-економічний
університет
Київський національний
торговельно-економічний
університет
logo
Київський національний
торговельно-економічний
університет
img

Конкурс випускних кваліфікаційних проектів на ФРГТБ

Загальна інформація

На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся конкурс випускних кваліфікаційних проектів (робіт) студентів зі спеціальностей:

  • "Готельно-ресторанна справа",
  • "Ресторанні технології",
  • "Готельний і ресторанний менеджмент",
  • "Туристичний менеджмент",
  • "Міжнародний готельний бізнес",
  • "Міжнародний туристичний бізнес".

На конкурсі були представлені 38 випускних кваліфікаційних проектів (робіт), розроблених на актуальні теми, що засвідчили високий рівень підготовки фахівців. Членами конкурсної комісій було ґрунтовно і детально проаналізовано доробки студентів, відзначено високий рівень виконання випускних кваліфікаційних робіт, переважна більшість яких відрізнялась глибиною проведеного дослідження, авторським підходом до розв’язання проблеми.

За результатами конкурсу випускних кваліфікаційних проектів (робіт) визначено переможців:

Спеціальність «Готельно-ресторанна справа»

І місце – Ілляш Марія Володимирівна, тема «Проект-конгрес готелю 48 на 100 місць на автомагістралі Київ - Бориспіль» (науковий керівник – д.т.н., проф. Кравченко М.Ф.);

ІІ місце – Якименко Олена Миколаївна, тема «Проект мотелю 3* на 70 місць на автомагістралі Київ-Дніпро» (науковий керівник – к.т.н., доц. Шаповал С.Л.);

ІІІ місце – Маловічко Глорія Олексіївна, тема «Проект мотелю 3* на 150 місць в Оболонському районі м. Києва» (науковий керівник – к.е.н., доц. Компанець К.А.).

Спеціальність «Ресторанні технології»

І місце – Бригадир Євгенія Євгеніївна, тема «Кафе-пекарня «Круасан» на 80 місць, м. Київ» (науковий керівник – д.т.н., проф. Юдина Т.І.);

ІІ місце –Онофрійчук Вікторія Тарасівна, тема «Таверна «Чорна перлина» на 120 місць в Оболонському районі м. Києва» (науковий керівник – к.т.н., доц. Демічковська М.П.);

ІІІ місце –Харчевникова Дар’я Сергіївна, тема «Ресторан-бар мексиканської кухні «miAmore» на 80 місць у м. Кривий ріг» (науковий керівник – д.т.н., проф. Гніцевич В.А.).

Спеціальність «Готельний і ресторанний менеджмент»

І місце – Солоп Дар’я Ігорівна, тема «Система компенсації праці в мотелі «Перлина», м. Новоград-Волинський, Житомирської області» (науковий керівник – к.е.н., доц. Міска В.Г.);

ІІ місце –  Солдатова Анастасія Іванівна, тема «Система бронювання послуг готельного комплексу «Русь», м. Київ» (науковий керівник – д.е.н., проф. Мельниченко С.В.);

ІІІ місце –Пустовіт Владислава Олегівна, тема «Івент-менеджмент готелю «InterContinental», м. Київ» (науковий керівник – к.е.н., доц. Кулик М.М.).

Спеціальність «Готельний і ресторанний менеджмент»
англомовна магістерська програма

І місце –Садова Ольга Олегівна, тема «Стратегія послуг готелю «Турист», м. Київ» (науковий керівник – к.е.н., доц. Сай Д.В.);

ІІ місце –  Манафова Тетяна Ігорівна, тема «Управління нематеріальними активами готелю «Прем’єр Палац», м. Київ» (науковий керівник – д.е.н., проф. Мазаракі А.А.);

ІІІ місце – Моторний Олександр Васильович, тема «Управління бізнес-процесами мережі ресторанів «L’KAFA CAFE», м. Київ» (науковий керівник – к.е.н., доц. Скібіцький О.М.).

Спеціальність «Туристичний менеджмент»

І місце –Маргошина Наталія Йосипівна, тема «Формування іміджу міжнародного агентства «Україна Русь», м. Київ» (науковий керівник – к.е.н., доц. Білик В.В.);

ІІ місце –Шевченко Вікторія Тарасівна, тема «Інформаційні технології в маркетинговій діяльності туристичного оператора «TPG», м. Київ» (науковий керівник – к.е.н., доц. Хлопяк С.В.);

ІІІ місце–Мацієвський Микола Миколайович, тема «Стратегія конкурентоспроможності туристичного підприємства "Смеш-тур", м. Вінниця» (науковий керівник – д.е.н., проф. Михайліченко Г.І.).

Спеціальність «Туристичний менеджмент»
англомовна магістерська програма

І місце – Кулібаба Ірина Володимирівна, тема «Стратегія просування туристичного продукту туристичним підприємством «Магеллан-тур», м. Київ» (науковий керівник – к.е.н., доц. Дупляк Т.П.);

ІІ місце –Чорногуз Оксана Василівна, тема «Конкурентоспроможність мережі готелів «Чорне море», м. Київ» (науковий керівник – д.е.н., проф. Калачова І.В.);

ІІІ місце –Сікора Альоша Володимирович, тема «Управління збутовою діяльністю туристичного підприємства «TravelingFrog», м. Київ» (науковий керівник – д.е.н., проф. Калачова І.В.).

Спеціальність «Міжнародний готельний бізнес»

І місце – Курдилевська Наталія Володимирівна, тема «Інноваційні технології просування міжнародного бренду «Redisson Blu Hotel» (науковий керівник – к.е.н., доц. Компанець К.А.);

ІІ місце – Воробей Юлія Володимирівна, тема «Міжнародні системи продажів послуг готельним оператором «Inter Continental»  (науковий керівник – к.е.н., доц. Бовш Л.А.).

Спеціальність «Міжнародний готельний бізнес»
англомовна магістерська програма

І місце – Справцева Марина Олексіївна, тема «Вихід готельного оператора «Прем’єр Інтернейшл» на ринок готельних послуг, м. Батумі (Грузія)» (науковий керівник – д.е.н., проф. Бойко М.Г.);

ІІ місце – Кужель Тетяна Володимирівна тема «Стратегія просування програми «Hilton» міжнародної готельної мережі «Hilton»  (науковий керівник – д.е.н., проф. Бойко М.Г.);

ІІІ місце –Вялова Анастасія Павлівна, тема «Просування бренду готельної мережі «Premier Hotel Rus» на міжнародний ринок готельних послуг» (науковий керівник – к.е.н., доц. Кулик М.В.).

Спеціальність «Міжнародний туристичний бізнес»

І місце –Туник Олександр Миколайович, тема «Формування стратегії розвитку смарт-туризму, м. Київ» (науковий керівник – д.е.н., проф. Ткаченко Т.І.);

ІІ місце –Лук’янченко Ірина Михайлівна, тема «Формування системи маршрутів екологічного туризму в дестинації «Карпатський національний природний парк» (науковий керівник – д.е.н., проф. Калачова І.В.);

ІІІ місце – Білоус Тетяна Володимирівна, тема «Формування іміджу туристичної дестинації м. Києва в мережі Інтернет» (науковий керівник – к.е.н., доц. Забалдіна Ю.Б.).

Спеціальність «Міжнародний туристичний бізнес»

англомовна магістерська програма

І місце – Кузьменко Аліна Сергіївна, тема «Просування туристичної дестинації Закарпатської області на ринок країн ЄС» (науковий керівник – к.е.н., доц. Дупляк Т.П.);

ІІ місце –Литвин Ангеліна Миколаївна, тема «Просування туристичного продукту гастрономічного туризму закарпатської області на міжнародний ринок» (науковий керівник – д.е.н., проф. Калачова І.В.);

ІІІ місце –Михайлик Олександр Сергійович, тема «Формування продукту івент-туризму м. Києва в сегменті Києва вїзного туризму» (науковий керівник – д.е.н., проф. Михайліченко Г.І.).

Вітаємо переможців!
Бажаємо натхнення, успіхів і професійного зростання нашим випускникам!

17.01.2018
42265
970
остання редакція 18.01.2018
Vega